-The SIMS 2 Contests-
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Takmicenja iz oblasti Sims 2 igre

PrijemLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

zanimljivosti o nama.......

Ići dole 
4 posters
AutorPoruka
PekiPele

PekiPele

zanimljivosti o nama....... Empty
PočaljiNaslov: zanimljivosti o nama.......   zanimljivosti o nama....... EmptySub Jul 04, 2009 6:39 pm

ovde pisite neke zanimljive detalje o sebi.......
Nazad na vrh Ići dole
PekiPele

PekiPele

PočaljiNaslov: Re: zanimljivosti o nama.......   zanimljivosti o nama....... EmptySub Jul 04, 2009 6:41 pm

evo ja cu probiti led.......

ja cesto(skoro svaku 2-3 noc)pricam u snu i mesecarim...........a inace igram folklor pa mi se da desiti da me mama nocu uhvati kako igram po krevetu ali ja toga uopste nisam svestan i niceg se nesecam........ja mojima nisam verovao dok me nisu snimili.........
Nazad na vrh Ići dole
Aurora

Aurora

PočaljiNaslov: Re: zanimljivosti o nama.......   zanimljivosti o nama....... EmptySub Jul 04, 2009 7:24 pm

Ja sam kao dete mesecarila... preko leta sam imala naviku da nesvesno ponesem jastuk i legnem na terasu i spavam... a probudim se u krevetu..... i ne secam se nicega.... govorili su mi i da sam silazila kod komsinice u 3 ujutro da je pitam da li ima casu vode, a ja se ne secam nicega Laughing

a inace imam ogroman problem da zapamtim sta mi se kazem.... i stalno zaboravljam..... najcesce zaboravim imena ljudi, ali izgled uvek prepoznajem Smile
Nazad na vrh Ići dole
PekiPele

PekiPele

PočaljiNaslov: Re: zanimljivosti o nama.......   zanimljivosti o nama....... EmptySub Jul 04, 2009 10:02 pm

xex.............ja sam inace veoma komplikovana osoba tako da se o meni moze puno toga ispricati..........

recima kad sam se rodio bio sam najteza beba u porodilistu a sada 15 godina kasnije visok sam 185 cm a najmrsaviji sam u razredu imam svega 50 kg.................

ili recimo ovo........ja sam inace veoma tiha i povucena osoba i uglavnom me svi takvog i poznaju kao dobrog decka..........xex........ali pitajte moje best friend-ove kakav sam kad seupoznam s nekim...........moji naj frendovi se valjaju kad neko kaze da sam ja mirno dete......onda mozete da zamislite kakav sam.........lol
Nazad na vrh Ići dole
OGGY
Admin
Admin
OGGY

PočaljiNaslov: Re: zanimljivosti o nama.......   zanimljivosti o nama....... EmptySub Jul 04, 2009 10:46 pm

i za mene vazi ono kao "mirno dete" ali oni koji me poznaju zaista znaju kakav sam..inace i ja imam 50 kg,ali nisam najmrsaviji jer mi imamo jednog od 36kg Smile
Nazad na vrh Ići dole
http://thesims2contests.serbianforum.info
babydoll
Moderator
Moderator
babydoll

PočaljiNaslov: Re: zanimljivosti o nama.......   zanimljivosti o nama....... EmptyNed Jul 05, 2009 11:05 pm

lele kakav li je taj xD

nzm shto da kazhem o sebi xD

imam opsesivan karakter,kako kazhe moja nastavnica psihologije xD zato shto imam potrebu da na svakom nogom stanem na istim brojem stepenika kad se penjem i spushtam xD i nekada stalno,sad manje,imam potrebu da brojim bandere xD

kolerik sam,brzo planem i lele onome ko je pored mene xD

imam fobiju od paukova xD

grickam nokte i krajeve kose Embarassed
Nazad na vrh Ići dole
PekiPele

PekiPele

PočaljiNaslov: Re: zanimljivosti o nama.......   zanimljivosti o nama....... EmptyNed Jul 05, 2009 11:30 pm

xex.......i ja grickam nokte i to stalnoo............

evo jos nesto zanimljivo.......

-jedem voce zajedno sa kosticama....(lubenicu,visnju,tresnju,sljivu....)
-jako panicim na nedostatak vremena....(pogotovo u skoli na kontrolnom....)
-nevolim sporo raditi .........(uostalom nevolim raditi neke fizicki teze poslove(zidati,noiti i tak to) a ako vec moram onda bi to sto pre da radim....)
-inace nepijem alkohol ali mogu popiti jako punooo......(juce sam u gradu popio 5 piva,2 ipo bambusa i 2 guarane....i da pola drugaricinog pelinkovca i nije mi bilo nista.....samo sam se malo vise smejao.......xex..........lol......al sam alkos..........lol.......)
-jako dobro pamtim detalje i likove ljudi.......msm onoga koga jednom vidim zauvek upamtim.....)
-jako se bojim penjati na merdevine ili tako nesto......ustvari bojim se visine ako je ispod mene beton ili ako vidim da ima neki predmet tu ispod.......)
-najvise na svetu se bojim miseva........fuj.....
-obozavam zmije i zabe.......
-uvek kod sebe moram imati 1500 dinara najmanje ali nikad ne potrosim puno......u proseku na jedan izlazak potrosim oko 200-300 dinara.......
-veoma sam savitljiv i fleksibilan..........mogu da uradim most iz stojeceg polozaja i da se ladno digne gore..........jedno vreme sam mogao i spagu ali vise nemogu............mogu uraditi salto,stojati 1,5 minutu na rukama dignuti nogu za vrat,dignuti nogu iznad glave i stosta jos............

ima jos dosta zanimljivosti o meni ali mi se neda pisati.........
Nazad na vrh Ići dole
babydoll
Moderator
Moderator
babydoll

PočaljiNaslov: Re: zanimljivosti o nama.......   zanimljivosti o nama....... EmptyNed Jul 05, 2009 11:48 pm

ja takodje mogu popiti dosta alkohola,imam stomak bez dna xD

isto sam flexibilna,al dobro ja idem na ples xD

omiljena zhiotinja mi je iguana Razz

najvishe na svijetu me nervira serija HANNA MONTANA-gora od teletabisa,to je za one sa IQ u minusu Rolling Eyes

mama mi ne da da stavim pirsing xD

obozhavam da igram mushke igrice,kao npr GTA xD
Nazad na vrh Ići dole
PekiPele

PekiPele

PočaljiNaslov: Re: zanimljivosti o nama.......   zanimljivosti o nama....... EmptyPon Jul 06, 2009 12:04 am

xexexex.................

Ja idem na folklor od svoje 5 godine.......lol............

2 meseca sam od mame i tate skrivao tetovazu...........ja na moru pita jel smem da uradim tu neku sto traje godinu dana i oni mi nisu dali i ja onda pitao onu sto traje pola i nisu mi ni tu dali i ja osao jedno vece i uradio ovu sto traje oko pola godine i skrivao sam je 2 meseca i onda mi mama uletela u kupatilo i primetila......ali trajala je oko 2-3 meseca.........steta a bas mi je bila cool.............
Nazad na vrh Ići dole
Aurora

Aurora

PočaljiNaslov: Re: zanimljivosti o nama.......   zanimljivosti o nama....... EmptyPon Jul 06, 2009 11:01 am

babydoll ::
najvishe na svijetu me nervira serija HANNA MONTANA-gora od teletabisa,to je za one sa IQ u minusu Rolling Eyes

Nemoj da poredis Teletabise moje sa Hannah Montana Sad ...... Teletabisi rulez xD Hannah sucks xD
Nazad na vrh Ići dole
OGGY
Admin
Admin
OGGY

PočaljiNaslov: Re: zanimljivosti o nama.......   zanimljivosti o nama....... EmptyPon Jul 06, 2009 11:27 am

ahhhhhaaahha
Nazad na vrh Ići dole
babydoll
Moderator
Moderator
babydoll

PočaljiNaslov: Re: zanimljivosti o nama.......   zanimljivosti o nama....... EmptyPon Jul 06, 2009 11:52 am

ma teletabisi su vrh naspram nje xD
Nazad na vrh Ići dole
PekiPele

PekiPele

PočaljiNaslov: Re: zanimljivosti o nama.......   zanimljivosti o nama....... EmptyPon Jul 06, 2009 2:00 pm

ja obozavam teletabise........tinkiwinki,dipsi,lala,po.............teletabisi kazu pa-pa.............xexex.............inace obozavam crtane filmove i jedini koji nevolim i nepodnosim je Ren & Stimpy..........argghhh............odvratan je..........
Nazad na vrh Ići dole
OGGY
Admin
Admin
OGGY

PočaljiNaslov: Re: zanimljivosti o nama.......   zanimljivosti o nama....... EmptyPon Jul 06, 2009 2:51 pm

ajojj..ja obozavam Ren i Stimpija i one bebice..i Sundjer Boba naravno....to je nekad bilo na b92
Nazad na vrh Ići dole
PekiPele

PekiPele

PočaljiNaslov: Re: zanimljivosti o nama.......   zanimljivosti o nama....... EmptyPon Jul 06, 2009 3:03 pm

ja mrzim rena & stimpija a takodje obozavam sundjer boba...............
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: zanimljivosti o nama.......   zanimljivosti o nama....... Empty

Nazad na vrh Ići dole

zanimljivosti o nama.......
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
-The SIMS 2 Contests- :: Off Sims Contest :: Off topics-
Skoči na: