-The SIMS 2 Contests-
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Takmicenja iz oblasti Sims 2 igre

PrijemLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Harry Potter (Books & Movies)

Ići dole 
2 posters
AutorPoruka
babydoll
Moderator
Moderator
babydoll

Harry Potter (Books & Movies) Empty
PočaljiNaslov: Harry Potter (Books & Movies)   Harry Potter (Books & Movies) EmptyUto Jul 28, 2009 8:24 pm

Pa shta mislite o njemu?

ja obozhavam knjige,svaku sam prochitala 20 i neshto puta,sem zadnje dvije xD
filmovi su mi super,ali knjiga neprevazidjena Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
PekiPele

PekiPele

PočaljiNaslov: Re: Harry Potter (Books & Movies)   Harry Potter (Books & Movies) EmptyUto Jul 28, 2009 8:46 pm

Ja sam najveci fan harry potter-a.............knjige citam stalno....neke delove cask znam i napamet..............film je ok ali jew u usporedbi sa knjigom 0...........

Omiljeni lik mi je Bellatrix Lestrange....(naprosto je obozavam)......msm da je jedna od najubedljivijih likova pored Snejpa........

Omiljena knjiga mi je zadnja..........tj Harry Potter and Deathly Hallows(Harry Potter i relikvije smrti......)........
Nazad na vrh Ići dole
PekiPele

PekiPele

PočaljiNaslov: Re: Harry Potter (Books & Movies)   Harry Potter (Books & Movies) EmptySre Jul 29, 2009 2:32 am

evo posto nema nikog na forum i koliko primecujem ovo postaje jedan od onih zaboravljenih foruma i forum ima tek 2-3 redovna clana.....pa sam se ja u zadnje vreme smorio i eto odlucio da napisem jos neke zanimljivosti o ovoj fascinantnoj prici.........

Top 10 Likova......

1.-Bellatrix Lestrange
2.Luna Lavgud
3.Albus Dambldor
4.Hermiona Greinger
5.Minerva MekGonagal
6.Harry Potter
7.Nevil Longbottom
8.Severus Snejp
9.Nimfidora Tonks
10.Giny Weasly

Top 10 Najgorih Likova

1.-Lord Voldemor
2.-Lucijus Malfoy
3.-Argus Filch
4.-Vernon Dadly
5.-Piter Petigru
6.-Draco Malfoy
7.-Mandangus Flecher
8.-Viktor Crum
9.-Pensi Parkinson
10.-Profesor Qvirel

evo par meni najdrazih odlomaka koja znam napamet.........

Nijednom nije zamislio Dambldorovo detinjstvo ili mladost-kao da je na svet dosao onakav kakvog ga je Hari pamtio:srebrne kose,star i dostojanstven.Pomisao na Dambldora tinejdzera bila je naprosto cudna,kao da pokusava da zamisli glupu Hermionu ili prijateljski nastrojenog zadnjerasprskajuceg skruta........

najzabavniji deo knjige mi je kad se bore Moly i Bellatrix.......evo i odlomka i njega znam skoro celog napamet.....

I Belatriks se jos uvek borila,nekih pedesetak metara od Voldemora i,bas kao i njen gospodar,istovremeno se borila sa njih troje:Hermionom,Dzini i Lunom,koje su se sve do jedne borile iz petnih zila,ali im je Belatriks bila ravna,a Harijevu paznju odvrati ubitacna kletva bacena na Dzini i koja ju je promasila tek za nekoliko centimetara...
Promenio je pravac,trceci sad prema Belatriks a ne prema Voldemoru,ali nije prevalio ni nekoliko koraka kad ga neko odgurnu u stranu.
-NECES MOJU KCI,KUCKO JEDNA!
Gospodja Vizli zbaci svoj ogrtac dok je trcala,oslobodivsi ruke.Belatriks se okrenu u mestu,grohotom se smejuci pojavi svog novog izazivaca.
SKLANJAJTE MI SE S PUTA!-povika gospodja Vizli trima devojcicama i uz zamah stapica upusti se u dvoboj.Hari je s uzasom i ushicenjem posmatrao kako stapic Moli Vizli siba i uvrce se,a osmeh Belatriks Lestrejndz nestaje i pretvara se u iskezeno rezanje.Zraci svetlosti poletese iz oba stapica,pod oko stopala vestica postade vreo i naprsnuo.Obe zene su se borile na zivot i smrt.
-Ne!-vrisnu gospodja Vizli,kad nekoliko ucenika pritrca,pokusavajuci da joj pritekne u pomoc.-Nazad!Nazad!Ona je moja!..............

eto toliko od mene za sad.....imam ja jos mnogo toga da kazem o ovom filmu i ovoj knjizi ali mi se sada neda toliko pisati....pozZz za sada......
Nazad na vrh Ići dole
babydoll
Moderator
Moderator
babydoll

PočaljiNaslov: Re: Harry Potter (Books & Movies)   Harry Potter (Books & Movies) EmptySre Jul 29, 2009 9:17 am

bellatrix je stv dobro napravljena:)
ja mnogo volim siriusa, nzm ni sama zashto,znam da sam plakala kao kisha kad je umro Sad mada sam takodje plakala i za ostalim dobrim likovima...

meni na top listi bi prvi bio Dambldor...eo kopirala sam sa fba shto sam napisala za omiljene citate:

"Happiness can be found even in the darkest of times, when one only remembers to turn on the light."

"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."

"There are all kinds of courage. It takes a great deal of courage to stand up to our enemies, but just as much to stand up to our friends."

"To the well organized mind, death is but the next great adventure."

"Fear of a name increases fear of a thing itself."

"It is the unknown we fear when we look upon death and darkness, nothing more"

-Albus Dumbledore
Nazad na vrh Ići dole
PekiPele

PekiPele

PočaljiNaslov: Re: Harry Potter (Books & Movies)   Harry Potter (Books & Movies) EmptySre Jul 29, 2009 1:52 pm

axa..........i Dambldor je EXTRA lik........ja ga volim zato sto je uvek smiren i pribran i uvek ama bas uvek ima resenje za neki problem............
Nazad na vrh Ići dole
babydoll
Moderator
Moderator
babydoll

PočaljiNaslov: Re: Harry Potter (Books & Movies)   Harry Potter (Books & Movies) EmptySre Jul 29, 2009 11:36 pm

a i njegove izjave....imam na fb izdvojene njegove citate kao omiljene...:PP
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Harry Potter (Books & Movies)   Harry Potter (Books & Movies) Empty

Nazad na vrh Ići dole

Harry Potter (Books & Movies)
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
-The SIMS 2 Contests- :: Off Sims Contest :: Off topics-
Skoči na: